Curando O.L.V. van 7 Weeën Ruiselede vzw logo

Elke dag bieden wij bij Curando O.L.V. van 7 Weeën Ruiselede vzw bezielde en menslievende zorg aan onze zorgvragers aan. En dat kunnen we niet alleen.
Word jij onze nieuwe collega en help je mee bouwen aan een geïntegreerd zorgaanbod? Zo dragen we bij tot de verwezenlijking van persoonlijk geluk voor wie onze zorg geniet, net zo goed als voor wie die zorg geeft. De organisatie telt ruim 1000 enthousiaste, bekwame medewerkers die zich dagdagelijks inzetten voor onze zorgvragers.

http://www.curando.be

Op zoek naar een Zorgkundige - WZC De Karmel (Waregem)

Zit de zorg voor ouderen je in het bloed? Wil je alles weten over persoonsgerichte zorg en werk je graag mee aan de invulling van een zinvolle dagbesteding bij ouderen? Dan ben jij de zorgkundige die we zoeken!

In jouw functie sta je dagelijks in voor een kwalitatieve totaalzorg en begeleiding van onze zorgvragers, vertrekkend vanuit zijn/haar levensverhaal en eigenheid. Je bent hierdoor niet enkel voor de bewoner een vertrouwenspersoon, maar ook voor zijn/haar context. Gelukkig sta je er niet alleen voor en ben je omringd door een multidisciplinair team op de afdeling.

Wat wordt er van jou verwacht?

Persoonlijkheid:
Als zorgkundige rekenen er heel wat bewoners en andere medewerkers op jouw kunnen. Daarom zijn wij op zoek naar een dienstbare en flexibele collega, met een probleemoplossend vermogen en lerende houding. Je kan goed zelfstandig werken, maar hebt tegelijk een teamgeest. Als christelijk geïnspireerde voorziening, vinden we het belangrijk dat je openstaat voor zingeving.

Kennis en vaardigheden:

 • Je bezit minimaal een zorgkundig visumnummer.

 • Je beschikt over een basiskennis van MS Office en leert vlot werken met nieuwe software.

gewenste ervaring

geen ervaring

Wat bieden wij jou aan?

 • Een contract van onbepaalde duur

 • Jobtime is bespreekbaar

 • Onmiddellijke indiensttreding

 • Verloning volgens de IFIC barema's, maaltijdcheques, een eindejaarspremie

 • Overname relevante anciënniteit 

 • Diverse personeelsvoordelen en uitgebreid attentiebeleid 

 • Een aangename werksfeer waar de nadruk op warme en persoonsgerichte zorg ligt, zowel voor bewoners als voor medewerkers 

 • Stimulerend vormingsbeleid 

 • Tewerkstelling in een groeiende vzw met doorgroeimogelijkheden binnen verschillende zorgvormen 

 • Innovatieve werkomgeving

 
Wist je dat… een medewerker bij Curando in 2019 gemiddeld 18 uur vorming volgde? 
Wist je dat… Curando niet enkel actief is in de residentiële ouderenzorg, maar ook dagverzorgingscentra, dienstencentra, thuisverpleging en assistentiewoningen uitbaat?  
Wist je dat… Curando in 2019 een grootschalig project uitwerkte rond digitalisering in de ouderenzorg?
Wist je dat… medewerkers van Curando personeelsvoordelen krijgen bij de aankoop van vlees, stookolie, schoonmaakmiddelen, kledij en nog zo veel meer? 

Heb je nog vragen omtrent deze vacature? Neem dan contact op met Vera Sengier, diensthoofd woonzorg (vera.sengier@curando.be – 056 64 44 01)
Plaats van tewerkstelling: WZC De Karmel, Karmeldreef 74, 8790 Waregem
Solliciteren is mogelijk t.e.m. 29 mei 2020.

Download bijlage(s)