Curando O.L.V. van 7 Weeën Ruiselede vzw logo

Elke dag bieden wij bij Curando O.L.V. van 7 Weeën Ruiselede vzw bezielde en menslievende zorg aan onze zorgvragers aan. En dat kunnen we niet alleen.
Word jij onze nieuwe collega en help je mee bouwen aan een geïntegreerd zorgaanbod? Zo dragen we bij tot de verwezenlijking van persoonlijk geluk voor wie onze zorg geniet, net zo goed als voor wie die zorg geeft. De organisatie telt ruim 1000 enthousiaste, bekwame medewerkers die zich dagdagelijks inzetten voor onze zorgvragers.

http://www.curando.be

Zorgkundige op de zorgafdeling van het klooster - O.L.V. 7 weeën VZW(Ruiselede)

Zit de zorg voor ouderen je in het bloed? Wil je alles weten over persoonsgerichte zorg en werk je graag mee aan de invulling van een zinvolle dagbesteding bij ouderen? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken.

Voor onze zorgafdeling van het klooster zijn we op zoek naar een zorgkundige die instaat voor een kwalitatieve totaalzorg en begeleiding op maat van onze zorgvragers. Je vertrekt vanuit een persoonsgerichte benadering waarin het levensverhaal en de eigenheid van de zorgvrager centraal staan.

Je werkt vlot samen met het voltallige team en doet ook huishoudelijke taken die behoren tot het totaalpakket van de warme zorg. Je werkt één op twee weekends.

Wat wordt er van jou verwacht?

Kennis en vaardigheden:

  • Je bezit minimaal een zorgkundig visumnummer.

  • Je beschikt over een basiskennis van MS Office en leert vlot werken met nieuwe software.

Persoonlijkheid:
Als zorgkundige rekenen er heel wat zorgvragers en medewerkers op jouw kunnen. Daarom zijn wij op zoek naar een dienstbare en flexibele collega, met een probleemoplossend vermogen en lerende houding. Je kan goed zelfstandig werken, maar hebt tegelijk een teamgeest. Je communiceert vlot, zowel mondeling als schriftelijk. Omgaan met een diversiteit van mensen trekt jou aan
Je bent empathisch en integer. Als christelijk geïnspireerde voorziening vinden we het belangrijk dat je open staat voor zingeving.

gewenste ervaring

niet van belang

Wat bieden wij jou aan?

  • Een deeltijds contract van onbepaalde duur op de zorgafdeling van het klooster van de zusters O.L.V. van 7 Weeën te Ruiselede

  • Jobtime is bespreekbaar (max. 30 uur)

  • Onmiddellijke indiensttreding mogelijk

  • Verloning volgens de sectorale barema's met maaltijdcheques

  • Een aangename werksfeer

  • Een gevarieerde job met voldoende bijscholingsmogelijkheden

Voor inlichtingen kan je terecht bij Zr. Isabelle Vancauwenberghe (isabelle.vancauwenberghe@olv7w.org - 0473 35 71 17)

Plaats van tewerkstelling: O.L.V. van 7 Weeën, Bruggestraat 29, 8755 Ruiselede

Solliciteren is mogelijk t.e.m. 1 juni 2020.

Download bijlage(s)