Curando O.L.V. van 7 Weeën Ruiselede vzw logo

Elke dag bieden wij bij Curando O.L.V. van 7 Weeën Ruiselede vzw bezielde en menslievende zorg aan onze zorgvragers aan. En dat kunnen we niet alleen.
Word jij onze nieuwe collega en help je mee bouwen aan een geïntegreerd zorgaanbod? Zo dragen we bij tot de verwezenlijking van persoonlijk geluk voor wie onze zorg geniet, net zo goed als voor wie die zorg geeft. De organisatie telt ruim 1000 enthousiaste, bekwame medewerkers die zich dagdagelijks inzetten voor onze zorgvragers.

http://www.curando.be

Op zoek naar een Verpleegkundige - WZC Sint-Anna (Eernegem)

Weet jij welk beleg Marcel ’s ochtends graag op zijn boterham wil? Welke jurk draagt Mariette op zondag? Heb je een oog voor persoonsgerichte zorg? Dan ben jij de collega die wij zoeken.

In jouw functie sta je dagelijks in voor een kwalitatieve totaalzorg en begeleiding van onze zorgvragers, vertrekkend vanuit zijn/haar levensverhaal en eigenheid. Je ben hierdoor niet enkel voor de bewoner een vertrouwenspersoon, maar ook voor zijn/haar context. Je ziet het zitten om bij afwezigheid van de teamcoördinator verantwoordelijk te zijn voor de goede gang van zaken op de afdeling.
 

Wat wordt er van jou verwacht?

Kennis en vaardigheden

 • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkundige.

 • Je beschikt over een basiskennis van MS Office en leert vlot werken met nieuwe software.

 
Persoonlijkheid:
Als verpleegkundige rekenen er heel wat bewoners en andere medewerkers op jouw kunnen. Daarom zijn wij op zoek naar een dienstbare en flexibele collega, met een probleemoplossend vermogen en lerende houding. Je kan goed zelfstandig werken, maar hebt tegelijk een teamgeest. Als christelijk geïnspireerde voorziening, vinden we het belangrijk dat je openstaat voor zingeving
 
 

gewenste ervaring

één tot drie jaar ervaring

Wat bieden wij jou aan?

 • Een voltijds contract van onbepaalde duur

 • Onmiddellijke indiensttreding

 • Verloning volgens de IFIC barema's, maaltijdcheques en een eindejaarspremie

 • Overname relevante anciënniteit 

 • Diverse personeelsvoordelen en uitgebreid attentiebeleid 

 • Een aangename werksfeer waar de nadruk op warme en persoonsgerichte zorg ligt, zowel voor bewoners als voor medewerkers 

 • Stimulerend vormingsbeleid 

 • Tewerkstelling in een groeiende vzw met doorgroeimogelijkheden binnen verschillende zorgvormen 

 • Innovatieve werkomgeving

 
Wist je dat… een medewerker bij Curando in 2019 gemiddeld 18 uur vorming volgde? 
Wist je dat… medewerkers van Curando personeelsvoordelen krijgen bij de aankoop van vlees, stookolie, schoonmaakmiddelen, kledij en nog zo veel meer? 
Wist je dat… Curando niet enkel actief is in de residentiële ouderenzorg, maar ook dagverzorgingscentra, dienstencentra, thuisverpleging en assistentiewoningen uitbaat? 
Wist je dat… Curando in 2019 een grootschalig project uitwerkte rond digitalisering in de ouderenzorg?

Heb je nog vragen omtrent deze vacature? Neem dan contact op met Els Sesselle, verantwoordelijke inovatie, vorming en kwaliteit (els.sesselle@curando.be – 050 45 40 50)
Plaats tewerkstelling: WZC Sint-Anna, Westkerkestraat 66, 8480 Ichtegem
Deadline sollicitatie: 5 juni 2020

Download bijlage(s)