Curando O.L.V. van 7 Weeën Ruiselede vzw logo

Elke dag bieden wij bij Curando O.L.V. van 7 Weeën Ruiselede vzw bezielde en menslievende zorg aan onze zorgvragers aan. En dat kunnen we niet alleen.

Word jij onze nieuwe collega en help je mee bouwen aan een geïntegreerd zorgaanbod? Zo dragen we bij tot de verwezenlijking van persoonlijk geluk voor wie onze zorg geniet, net zo goed als voor wie die zorg geeft. De organisatie telt ruim 1000 enthousiaste, bekwame medewerkers die zich dagdagelijks inzetten voor onze zorgvragers.

www.curando.be

Op zoek naar een Thuisverpleegkundige voor personen met een functiebeperking - Cura (Regio Brugge)

Voor een uniek project zijn wij op zoek naar 2 thuisverpleegkundigen die zich willen engageren voor de specifieke doelgroep van personen met een functiebeperking. Je combineert de zorg in de voorziening 's morgens met een avondronde op de baan.

Je vindt het geen probleem om 1 op de 2 weekends te werken.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je bent in het bezit van een diploma gegradueerde verpleegkunde (A2) of bachelor (A1) verpleegkundige en een autorijbewijs (rijbewijs B). Ervaring is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Voornamelijk de zin om bij te leren is belangrijk.

Je kan goed zelfstandig werken, maar hebt tegelijk een teamgeest. Wij vragen een groot engagement en een hoge mate van empathie en integriteit. Als christelijk geïnspireerde organisatie vinden we het belangrijk dat je open staat voor zingeving.

 

 

gewenste ervaring

geen ervaring

Wat bieden wij jou aan?

Een deeltijds contract van onbepaalde duur

Jobtime is bespreekbaar (19u à 30u)

Indiensttreding: maart 2020

Verloning volgens de sectorale barema’s

Overname relevante anciënniteit

Diverse personeelsvoordelen en uitgebreid attentiebeleid

Een aangename werksfeer waar de nadruk op warme en persoonsgerichte zorg ligt, zowel voor bewoners als voor medewerkers

Stimulerend vormingsbeleid

Tewerkstelling in een groeiende vzw met doorgroeimogelijkheden binnen verschillende zorgvormen

Innovatieve werkomgeving

 

Wist je dat… een medewerker bij Curando in 2019 gemiddeld 18 uur vorming volgde?

Wist je dat… medewerkers van Curando personeelsvoordelen krijgen bij de aankoop van vlees, stookolie, schoonmaakmiddelen, kledij en nog zo veel meer?

Wist je dat… Curando niet enkel actief is in de residentiële ouderenzorg, maar ook dagverzorgingscentra, dienstencentra, thuisverpleging en assistentiewoningen uitbaat?

Wist je dat… Curando in 2018 een grootschalig project uitwerkte rond digitalisering in de ouderenzorg?

 

Heb je nog vragen omtrent deze vacature? Neem dan contact op met Stefanie Dhaens, Diensthoofd Cura thuisverpleging (0474 67 80 91 – stefanie.dhaens@curando.be)