Curando O.L.V. van 7 Weeën Ruiselede vzw logo

Elke dag bieden wij bij Curando O.L.V. van 7 Weeën Ruiselede vzw bezielde en menslievende zorg aan onze zorgvragers aan. En dat kunnen we niet alleen.
Word jij onze nieuwe collega en help je mee bouwen aan een geïntegreerd zorgaanbod? Zo dragen we bij tot de verwezenlijking van persoonlijk geluk voor wie onze zorg geniet, net zo goed als voor wie die zorg geeft. De organisatie telt ruim 1000 enthousiaste, bekwame medewerkers die zich dagdagelijks inzetten voor onze zorgvragers.

http://www.curando.be

Op zoek naar...

Wegens COVID-19 zijn wij op zoek naar helpende handen om bij te springen in onze woonzorgcentra regio Brugge en Heestert. Ga jij met ons mee de strijd aan?

Wat wordt er van jou verwacht?

Omwille van de onvoorspelbaarheid van COVID-19 zijn wij op zoek naar medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Ben jij verpleegkundige, zorgkundige, verzorgende, opvoeder, kinesist, ergotherapeut, logopedist, vroedkundige... die we zoeken?

gewenste ervaring

niet van belang

Wat bieden wij jou aan?

  • Een contract van bepaalde duur / studentenovereenkomst

  • Volgens de geldende arbeidsvoorwaarden voor onze huidige medewerkers (loon, maaltijdcheques, woon-werkverkeer,...)

  • Als werkgever vinden we het welzijn van onze medewerkers van groot belang en zetten we volop in om collega's van de correcte beschermingsmaatregelen te voorzien.

Heb je nog vragen omtrent deze vacature? Voor meer informatie kan je terecht bij de dienst HRM op het nummer 051 68 64 14.

Download bijlage(s)