Wist je dat...?

Wist je dat… Curando naast de residentiële ouderenzorg ook andere uitdagingen aanbiedt, zoals dagverzorgingscentra, dienstencentra, thuisverpleging, gezinszorg en assistentiewoningen?

Wist je dat… medewerkers van Curando personeelsvoordelen krijgen bij de aankoop van vlees, kleding, vrijetijdsbesteding, schoonmaakmiddelen, elektro en nog zo veel meer?

Wist je dat… een medewerker bij Curando in 2019 gemiddeld 18 uur vorming volgde? 

Wist je dat… Curando in 2019 een grootschalig project uitwerkte rond digitalisering in de ouderenzorg?

VACATURES

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Maak je kennis met Ann?

Leer Ann kennen door haar getuigenis te lezen op https://www.curando.be/blog/20190709/maak-je-kennis-met-ann

Ken je Christine al?

Lees de getuigenis van Christine op https://www.curando.be/blog/20200107/ken-jij-christine-van-den-bulcke-al

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de Wet bescherming persoonsgegevens van 8 december 1992, geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef toestemming om mijn persoonsgegevens enkel te bewaren voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen of verder te bewerken.


Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz